Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik
f

Falpanel mozaik

Falpanel mozaik - Falpanel sablon

A bőr panel blokkokból álló egyedi falpanelek a luxus érzetét varázsolják otthonába. A számtalan designos színben elérhető bőr panelekből kialakíthatja azt a falburkolatot, falvédőt, mely méretében, színeiben és mintázatában is teljes egészében az Ön igényeihez igazodik! Dekorálja otthonát, kedvenc bútorát, vagy készítsen egyedi TV hátfalat bőr panelekből.

Az onlinetextil deisignere előre elkészített sablonokat és színvariációkat kínál, hogy könnyebb legyen a választás. A sablonok, azaz a falburkolatok árát nem csupán a méret, a bőrpanelek árkategóriája és azok mérete is meghatározza.

A dekoratív hő- és hangszigetelő falburkolatot, a megvásárolt sablont blokkonként szállítjuk, melyet a terv alapján egyesével, építőblokkonként szükséges felragasztani. A ragasztáshoz a Soudal T-REX ragasztót ajánljuk. Felhelyezés előtt győződjön meg arról, hogy a falfelület pormentes.

Amennyiben egyedi elképzelése van, vesse papírra és válogasson a falpanel blokk menüben elérhető építőelemekből, egyedi ízlése alapján.