Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik

Hírek

hirek

Visszatérő klasszikus színek 2017-ben

2017-02-20

A lakberendezési és lakástextil trendek a divathoz hasonlóan évről évre változnak. Mondhatjuk, nincs új a nap alatt, rég elfeledett elemek térnek vissza megújult formában. Így van ez a színekkel is, nézzük, melyek lesznek az idei év nagy visszatérői.

Téglaszín

Néhány éve minden ablakot terrakotta sötétítőfüggöny díszített, vagy fényes organza függöny varázsolta aranybarnává a teret a rajta átcsillanó fényjátékkal. Szerettük ezt a színt, mely melegséget sugall, ám helyét fokozatosan a natúr árnyalatok vették át.

A terrakotta rajongók most vegyék elő a régi díszpárnákat és terítőket, visszatér e kedvelt tónus, de letisztultabb, visszafogottabb matt formában!

Használjuk bátran, remekül mutat türkiz, barna, zöld kiegészítőkkel is.

Tipp: virágmintás anyagot keres?

Tekintse meg ezt a black out anyagot, melyből ágytakarót, díszpárnát, falvédőt, sőt sötétítőfüggönyt is rendelhet! http://onlinetextil.hu/pihenes/agytakaro/989/viragfejes-agytakaro?def=1

 

Olíva méregzöld

A zöld szín megnyugtat, a különleges sötétzöld pedig rusztikus hatást kölcsönöz a térnek. Az olíva árnyalata egyben eleganciát is sugall, több romantikus vidéki szálláshely is alkalmazza ezt a tónust. Tegyünk vele próbát, egy fényes sötétzöld ágytakaró tekintélyt érdemlő lehet.

Barnával remekül mutat, tekintse meg ezt a csíkos ágytakarót: http://onlinetextil.hu/pihenes/agytakaro/568/savos-agytakaro?def=1