Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik

Hírek

hirek

Lakástextilt nőnapra ingyenes szállítással

2017-03-07

A nők szeretik a szépet: pompás sötétítőfüggönynek vagy elragadó ágytakarónak nincs az a hölgy, aki ne örülne, sőt március 8-10. között a Pickpack pontos szállítást most mi álljuk Ön helyett! Ez az ONLINETEXTIL ajándéka.

A nemzetközi nőnap az az alkalom, amikor férfiak, fiúk és bácsik sorakoznak a virágboltok előtt, hogy beszerezzék a legszebb rózsát, tulipánt, mellyel kifejezhetik a szeretett nő iránti tiszteletüket és elismerésüket. A virág kifejez mindent, ám szépsége hamar tovaszáll. Ajándékozzon maradandó értéket, hiszen a NŐ minden elismerést megérdemel: ő a gondos családanya, a vaskalapos menedzser és a csábító szerető: mindez egy személyben.

Az ONLINETEXTIL elismeri a nőket és e néhány napban nekik kedvez!

Rendeljen sötétítőfüggönyt, falvédőt, ágytakarót, díszpárnát, bármilyen lakástextilt kínálatunkból március 8-10. között és összeghatártól függetlenül a PickPack pontos szállítását most mi fizetjük Ön helyett!

Helyezze kosárba a kért terméket, majd válassza ki az Önhöz legközelebb eső Pickpack pontot, s a szállítás a rendelés összesítésekor 0 Ft-tal jelenik majd meg.

Kellemes vásárlást kívánunk!