Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik

Hírek

hirek

Bőr falburkolatok és falvédők az ONLINETEXTIL kínálatában elérhetők

2017-05-29

Bőr burkolat a falakon – a legújabb luxus enteriőr trend. A bőr és a műbőr felületek a luxus és az elegancia érzetét keltik az enteriőrben. A bőr, mint anyag, remekül párosítható vastag sötétítőfüggönnyel, dekoranyagokkal. Legtöbbünknek elsőre különböző bútorok juthatnak eszünkbe e mondat hallatán, azonban a legújabb trendek lehetővé teszik ennek az anyagnak a használatát síkfelületeken, különböző méretű panelek segítségével, így csak kreativitásunk szabhat határt a számtalan felhasználási módnak. Ismerje meg a bőr falburkolatokban rejlő lehetőséget és élvezze a luxus dizánjt otthonában, vagy bármely belső térben!

Falvédők: Számtalan felhasználási mód

Az ONLINETEXTIL designere előre elkészített sablonokon keresztül nyújt segítséget a bőr falpanelek, falburkolatok kiválasztásához és azok sokoldalú bemutatásához. A falpanel bőr blokkokból áll, így méret és színvariáció-határ nem létezik! A bőr panelek egyedi és kreatív módon használhatók szinte bármilyen enteriőrben és falfelületen. Legyen szó tv falról, bútorok burkolásáról, előszobafalról, ágyvégről, üzleti környezetben való felhasználásról, vagy egyszerű fali dekorációról, a bőr panelek különleges megjelenést kölcsönöznek a térnek, mindemellett pedig hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is bírnak. Nedves kendővel tisztíthatók, bőrápolóval pedig sokáig megőrizhetjük felületük szépségét.

Egyszerű felhelyezés

A megálmodott falburkolat blokkokban érkezik meg Önhöz, mely az előzetesen kigondolt terv alapján egyszerűen felhelyezhető. Mindössze arról kell gondoskodni, hogy a falfelület pormentes és száraz legyen. A felragasztáshoz a Soudal T-REX ragasztót ajánljuk, mellyel időtállóan rögzíthetők az egyes panelek. Ragasztáskor ügyeljen arra, hogy a bőrpanelek között ne legyen hézag és vízszintesen fussanak.

A különleges műbőr falvédők könnyen, nedves ruhával vagy bőrápolóval tisztíthatóak.

Egyedi elképzelése van?

Engedje szabadjára kreativitását! A bőr panelek 5 méretben és számtalan színben érhetőek el, így mozaik-szerűen kialakítható belőlük a kívánt méret és színvariáció.

Az elérhető méretek:

  • 12,5*12,5 cm
  • 25*12,5 cm
  • 25*25 cm
  • 50*25 cm
  • 50*50 cm

A kevesebb néha több

Ha szeretne egységes megjelenést kölcsönözni enteriőrének, falburkolatához válasszon hozzá illő lakástextilt. Egy hangsúlyosabb bőrfelülethez válasszon letisztult függönyt és hálószoba esetén egyszerű, klasszikus ágytakarót és díszpárnát, így teremtve harmonikus, mégis különleges hangulatot a térben.

TIPP: Tekintse meg műbőr falpaneleinket és tegye elegánssá belső tereit!