Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik

Hírek

hirek

Ünnepi menetrend

2018-12-11

Az év végéhez elérkezve sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a december 10. után beérkező rendeléseket már csak januárban áll módunkban teljesíteni, kapacitásaink megteltek. Amennyiben karácsonyi ajándéknak szánta a függönyt, sötétítőt, válassza az Ajándékutalványt, melyet a megajándékozott 1 éven keresztül bármire beválthat a webshopban, vagy akár személyes lakásfelmérés során is.

Örömünkre szolgál, hogy egyre többen ismerik fel az egyedi méretek és igények alapján készített lakástextil értékét.

Igazán izgalmas évet zártunk az idén, a webshopos értékesítés mellett fejlődött az egyéni tanácsadással összekötött lakásfelmérés szolgáltatásunk is, melyben kedves ügyfeleink, akik bizalmat szavaztak nekünk, otthonuk falai között választhatták ki a nekik tetsző textíliát, melyet a helyszínen vett méretek és beszélgetés alapján készítettünk el, majd helyeztünk ki.

Az aprólékos exkluzív szolgáltatás mellett ismét részt vettünk olyan közületi projektekben is, ahol a nagy volumen és a gyors, hatékony reagálás volt a legfontosabb, amellett, hogy igyekeztünk itt is a legjobb minőséget kiadni kezünkből, mely a visszajelzés alapján úgy érezzük, sikerült.

Az év végéhez elérkezve sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a december 10. után beérkező rendeléseket már csak januárban áll módunkban teljesíteni, kapacitásaink megteltek.

Január 2. hetétől kezdve ismét visszatérünk, s feldolgozzuk a beérkező kéréseket, s elkezdjük a gyártást, hogy mindenki a lehető leghamarabb kézhez kapja a termékeket.

Amennyiben karácsonyi ajándéknak szánta a függönyt, sötétítőt, válassza az Ajándékutalványt, melyet a megajándékozott 1 éven keresztül bármire beválthat a webshopban, vagy akár személyes lakásfelmérés során is.

Kérdés esetén állunk rendelkezésükre,

békés ünnepet és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!