Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik

Szállítási módok

Pasztel anyagok,
letisztult terek

termékajánló

szakmai hírek

Ünnepi menetrend
tovább
A függönyök szerepe
tovább
BLOG: Tippek a megfelelő függöny kiválasztásához
tovább

Lakástextil webáruház a függönytől az ágytakaróig

Az ONLINETEXTIL.hu lakástextil webáruházban egyedi méretre készített fényáteresztő függönyt, sötétítő-és dekorfüggönyt is talàl. Válogasson sokszínű textil kínálatunkból! A készfüggönyöket hagyományos szabással varrjuk, a sötétítőt két oldalra ehúzható kivitelben. Amennyiben drapériát, bogent, oldalsálat keres, válassza az Egyedi méret megadása opciót. Megtalàl mindent, amire a hálószobában szüksége lehet, steppelt ágytakarója mellé stílusban illeszkedő díszpárnát és falvédőt, valamint mesefigurás gyerek ágyneműt és felnőtt huzatot. A terítőt megvarrjuk ovális és körasztalra is. Tegye a kosárba a kiválasztott lakástextilt, melyet szakértő varrónőink megvarrva és kivasalva, 14 napon belül eljuttatnak Önhöz, vagy a kiválasztott Pick-Pack pontra, illetve Foxpost terminálhoz.
Amennyiben szakmai tanácsra van szüksége, keresse kollégáinkat, akik akár helyszíni lakásfelmérés során, vagy lakberendezőjével együttműködve is segítenek otthona függönyözésében és berendezésében. Lelje örömét a szépben, válogasson az ONLINETEXTIL kínálatából!

RENDELJEN GYORSAN ÉS KÖNNYEN!

1.kategória kiválasztása

Válasszon termékkategóriát a főoldali képes összeállításból. Kattintson, majd belépve tekinthetők meg az alkategóriák. Megtalálta a keresett lakástextilt? Kattintson!

2.méretek megadása

Válasszon a megadott méretekből és színekből, vagy adjon meg saját méretet! Az egyedileg elkészített terméket szakértő csapatunk a feltüntetett alapbeállításokkal készíti el. Amennyiben ezen változtatna, csak kattintson a megfelelő ikonra!

3.megrendelés elküldése

Mindent rendben talált?Küldje el megrendelését! Kérjük, olvasa el a termékleírást és az adott termék raktárkészletére vonatkozó információját is. Ellenőrizze elérhetőségi adatait, hogy kérdés esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot!

4.szabás, varrás

Több éves szakmai tapasztalattal bíró varrónői csapatunk szabja és varrja meg a megrendelt lakástextíliát, illetve készíti elő szállításra a kért konfekciós terméket.

5.kiszállítás országszerte

Amint a függöny, ágytakaró stb. elkészül, vagy beérkezik, csomagoljuk. Rendelését többféle módon is átveheti, vagy kérhet házhozszállítást is.