Textíliák, melyekkel a lakás otthonná válik

Rólunk

ONLINETEXTIL- mellyel a lakás otthonná válik

Munkám során gyakran tapasztalom, hogy egy új, vagy meglévő lakás berendezése során a függönyök és sötétítők beszerzése csak szerencsés esetben kerül fel a fontossági listára, annak ellenére, hogy egy gondosan dekorált ablak nagyban meghatározza otthonunk stílusát.
Az ablakok jelentik a ház szemét és a helység egy központi pontjaként is szolgálnak. Rajtuk keresztül kapjuk az éltető fényt és azok zárnak el minket a külvilág zajától. Éppen ezért, rendkívül fontos, hogy kellő pompába öltöztessük azokat, hozzájárulva ezzel a barátságos és otthonos légkör megteremtéséhez.
A lakás tulajdonságai meghatározzák az oda illő textíliát, a terítőktől, az ágytakaró-díszpárnákon át, egészen a függönyökig. Színben, stílusban harmonizáló anyagokat és mintákat érdemes választani, mely nem egyszerű feladat.

A webáruházban elérhető konfekcionált termékek nagy részét is saját csapatunk készíti, az előre beállított méretek csupán segítségként szolgálnak. Kérjük, amennyiben ezektől eltérő szabásmintát, méretet keres, válassza az egyéni méretmegadás opciót. Amennyiben kérdése lenne, tekintse meg a termékadatlapokon megjelenő szakmai segítségnyújtás menüt, vagy hívja szakmai vezetőnket a megadott telefonszámon.

Szakképzett és hosszú évtizede a lakberendezés területén, lakástextíliákkal dolgozó szakembereink tudásuk legjavát adva nyújtanak egyénre szabott kiszolgálást.

A legmagasabb fokú minőségre törekszünk, célunk, hogy a nálunk vásárolt függöny, sötétítő, díszpárna, ágytakaró hosszú évekig kiszolgálja Önt. Folyamatosan nyomon követjük a trendeket és látogatjuk a hazai, illetve a nemzetközi lakástextília-kiállításokat.

Ne csak szeresse, élvezze is a szépet: öltöztesse otthonát pompás textíliákba!

Kellemes vásárlást és harmonikus pillanatokat kívánok,

üdvözlettel: Enzsel Bálint, ügyvezető